Over ons

ELMAC Assuradeuren is het volmachtbedrijf van ACAM Assurantiën met volmachten van gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Dit zusterbedrijf van ACAM Assurantien werd opgericht op 1 oktober 1997, door Maik van Elk-Wiltink. Sedert 30 oktober 2014 zijn Stephan Wijnekus en Bas van Gent eigenaar van het bedrijf.

Als gevolmachtigde hebben wij de bevoegdheid om producten van verzekeraars onder ons eigen merk te verkopen. Voor u als klant levert dit veel voordelen op. Door de perfect op elkaar afgestemde automatisering kunnen wij onze klanten een snelle polisafgifte bieden. Onze eigen schadeafdeling draagt zorg voor een zeer snelle en deskundige afwikkeling van schades. Alles wordt direct binnen ons bedrijf geregeld.

Bij ELMAC Assuradeuren vindt u speciaal ontwikkelde verzekeringen die alleen bij ons volmachtbedrijf te verkrijgen zijn. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van alle uitgebreide mogelijkheden van onze volmachtmaatschappijen.

ACAM Voordeelpakket
Het ACAM Voordeelpakket kan worden samengesteld met zowel maatschappijproducten van onze risicodragers als onze eigen producten. Er is een pakketkortingsregeling van toepassing welke oploopt tot maximaal 10%.

Als volmachtbedrijf zijn wij een snelle schakel tussen de assurantietussenpersoon en de verzekeringsmaatschappijen.

Collectiviteiten
Via het volmachtbedrijf ELMAC Assuradeuren kunnen wij aanbiedingen verzorgen in de collectiviteitensfeer. Voor de werknemer houdt dit in: een welkome uitbreiding van de secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor de werkgever betekent dit een groot gebaar naar de werknemers zonder enige financiële verplichting en/of last.

 

Bijlage: