Over ons

ELMAC Assuradeuren is het volmachtbedrijf van ACAM Assurantiën met volmachten van gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Dit zusterbedrijf van ACAM Assurantien werd opgericht op 1 oktober 1997, door Maik van Elk-Wiltink. Sedert 30 oktober 2014 zijn Stephan Wijnekus en Bas van Gent eigenaar van het bedrijf.

Als gevolmachtigde hebben wij de bevoegdheid om producten van verzekeraars onder ons eigen merk te verkopen. Voor u als klant levert dit veel voordelen op. Door de perfect op elkaar afgestemde automatisering kunnen wij onze klanten een snelle polisafgifte bieden. Onze eigen schadeafdeling draagt zorg voor een zeer snelle en deskundige afwikkeling van schades. Alles wordt direct binnen ons bedrijf geregeld.

ACAM Voordeelpakket
Het ACAM Voordeelpakket kan worden samengesteld met maatschappijproducten van onze risicodragers. Er is een pakketkortingsregeling van toepassing welke oploopt tot maximaal 10%. Is ons ACAM Voordeelpakket iets voor u? We hebben van onze risicodragers een overzicht van de doelgroep per product.

Als volmachtbedrijf zijn wij een snelle schakel tussen de assurantietussenpersoon en de verzekeringsmaatschappijen.

Collectiviteiten
Via het volmachtbedrijf ELMAC Assuradeuren kunnen wij aanbiedingen verzorgen in de collectiviteitensfeer. Voor de werknemer houdt dit in: een welkome uitbreiding van de secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor de werkgever betekent dit een groot gebaar naar de werknemers zonder enige financiële verplichting en/of last.

 

Bijlage: