Nieuws

Verbetering ACAM Voordeelpakket

ELMAC treedt op als gevolmachtigde van Nationale Nederlanden, ASR en DAS Rechtsbijstand en stelt uit het assortiment van deze verzekeraars een optimaal verzekeringspakket samen afgestemd op de individuele klant. Wij zijn tot een besluit gekomen de verzekeringen die nog onder ons eigen label lopen met ingang van 1 juli 2019 actief om te gaan zetten naar de actuele producten van de verzekeraars. Wanneer uw pakket wordt omgezet wordt u hierover geïnformeerd. Meer informatie leest u hier.


Volmacht van Nationale Nederlanden

Vanaf 2017 voeren wij een volmacht van Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Mij. N.V.. Met de toetreding van Nationale Nederlanden in de ondertekening van onze eigen verzekeringsproducten nemen we afscheid van London Verzekeringen, onderdeel van Allianz Benelux N.V.


Afschrijvingslijst bagage voor reisverzekeringen

Een reisverzekering van Elmac Assuradeuren als gevolmachtigde van de a.s.r. verzekert u onder andere voor schade aan uw bagage. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat deze spullen tijdens uw reis worden gestolen, kwijtraken of beschadigen. In dat geval kunt u ons vragen de schade aan uw bagage te vergoeden.

Hoeveel krijgt u voor uw bagage vergoed?

De reisverzekering van Elmac Assuradeuren als gevolmachtigde van a.s.r. vergoedt de waarde van de spullen die zijn gestolen, beschadigd of kwijtgeraakt. lees verder.


Bedrijfsregeling 11: Uniforme schadevrije jaren tabel

Met ingang van 1 januari 2016 hanteren alle verzekeraars een uniforme schadevrije jaren tabel. Dit was voorheen niet het geval. Vanaf nu verliest u na het claimen van een schuldschade vijf schadevrije jaren. En voor ieder jaar dat u geen schade claimt krijgt u er één schadevrij jaar bij. Deze regeling geldt bij alle verzekeraars in Nederland. Meer over bedrijfsregeling 11 leest u in de publicatie van het Verbond van Verzekeraars.


 

Klanttevredenheidsonderzoek schadeafwikkeling

Omdat wij onze dienstverlening willen blijven optimaliseren hebben wij een korte vragenlijst samengesteld. De vragen hebben betrekking op schadebehandeling. Hebben wij onlangs een schade voor u behandeld? Dan stellen wij het zeer op prijs als u de vragenlijst invult.